Egyéni pszichológiai tanácsadás
A pszichológiai tanácsadás segíthet a nehéz élethelyzetekkel, a munkahelyi és egyéb életterületeken jelen lévő stresszel való megküzdésben. A tanácsadás során a szakember a klienst partnernek tekinti, a közös munkában a kliens meglévő erőforrásaira építve találunk megoldásokat az aktuális problémára. A tanácsadó pszichológus a nevével ellentétben tanácsot nem ad, hanem a változás folyamatában támogatja a klienst, a hatékonyabb problémamegoldás készségének fejlesztésében segít, új nézőpontokat mutat.

A tanácsadás hatékony segítség lehet a stresszkezelés, pályaválasztással, életpályával kapcsolatos kérdések, önértékelés, útkeresés, önismereti kérdések, önérvényesítés, társas kompetenciák fejlesztése, élethelyzeti krízisek, enyhébb szorongás és stresszel összefüggő panaszok, valamint az életvezetés és egészségmegőrzés területein.

FONTOS: A pszichológiai tanácsadás kereteibe nem tartozik a klinikai problémák, pszichiátriai betegségek kezelése. Ilyen esetekben továbbirányítás történik a megfelelő szakemberekhez.
Krízishelyzetben, a nap 24 órájában ingyenesen hívható telefonszám: 116-123 (Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ)).
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.